Hej

Har ingen lust att skriva idag skriver nån dag när jag har lust Good bye! Imorgon Engelska prov som jag inte har tränat Good !

Snart är det Fredas mys! ;)

Jävla Satu och nu alla som har sjungt den där låten Idag, nu sjunger jag den och kan inte släppa den i en enda minut!

nu sitter jag här i mitt andra hem och passar lilla Cornelia. Hon tog just en tupplur funderar på om jag också ska vila lite känner mig lite trött !


här kommer det en blid när jag försöker mata henne det var då inte så lätt som jag trodde, skärskilt inte när hon kliar sig i ögonen med mat på fingrarna=/ (aa vet sliten som gatan)


Det var inte så lätt ;)Ja vad har man gjort ida då?  Tänkte först inte ens fara till skolan för ville sova men jag tänkte på den goda maten det var min anledning att fara till skolan IDAG!

Senare ska jag kolla tv =) det kommer nå bra på 4 som jag hade tänkt se oooo!!! haha !

Nu har pengarna kommit på kontot också Jag vill handla det har jag inte gjort på siv länge känns det som. Jag skulle vela ha nå kul typ smink kläder osv.. men de blir nog inget av de kanske ska spara iallafall 1 dag.


PENGARNA BRÄNNER JAG MÅSTE SLÖSAJag som

Jag som mamma vad säg som de? Ne det passar inte!!!


Men nu fara och Vila eller nå / IsabelleBara Tisdag? näääär är det Fregag?!

Men hej på Dig!!!   Idag har jag varit i skolan och lärt mig en massa not? Jag tor jag börjar bli lite små förkyld bra då får Henrik pyssla om mig för vad gjorde inte jag när han var sjuk? MOHHAHAHAHA*Elakt skratt*Promenerade just till Marielund Gina och C kom och mötte mig och nu som vanligt sitter jag i mitt andra hem mycket mycket trevligt!

Vad ska man hitta på Idag då? det händer ju inte så mycket nu förtiden.  borde kanske ta bort julgardinerna, julstjärnan, tomtarna och glittret? eller vad tycker ni? det är ju snart februari *haha* men jag har inte brottom men de för de är ju ändå ingen som hälsar på förutom henrik men han är väl van? och jag är ju lite sjuk(A)då kan man ju inte byta gardiner?
     *bra anledning*

Som vanligt....

Jag har just kollat på mitt favorit program : Familjen annorlunda Det är så jävla bra jag vet inte varför kanske för att det är En annans vardagsliv?  Det är Intressant. Nu sitter jag och kollar på spårlöst, inte lika bra dock MEN VAD GÖR MAN Inte för att fördriva tiden?

Jag berättade inte att jag sitter i mitt andra hem? fick inte ens se mitt favvo pogram med H buuhuu ;) Nej men den här dagen har varit som alla andra.

Den ena Dan är den andra lik! kan det inte bli Den ena dan är inte den andre Lik istället hade varit mycket roligare!Nånå nu ska jag bara vänta några timmar till så kanske jag får sova!!! är trött !!


Måndag

 Ja vad har man nu gjort under måndagen? Jag har varit i skolan och har haft lektioner. Först Svenska Jag och Erre redovisade de gick väl så där tyckte inte det gick så bra men Helt okej!
Målade klart mitt lejon Idag blev inte så fin men duger för mig :) kanske lägger upp en bild på MIN TAVLA om jag nu fixar fram en kamera som är omöjligt! För jag har ju inte ens en kamera på mobilen vet inte vad som har hänt med den, den har bara sluta fungera   =/


Haft Engelska gjorde om glosorna fast jag inte hade behövt.
Hade Turism ? ellr vad det heter´. Det är ganska intressant.

Efter min Helt OKEJJIIGA Skoldag for jag och gymmade det känndes som om jag kunde springa i evigheter! Men sprang bara 10 min ;)

Efter gymmet kom H och hämtade mig vi for hem och jag gjorde middag, Det gamla vanliga nudlar! Fast idag hade vi lite taco köttfärs kvar så gjorde en smet av de hela MEN det var gott.
Sedan skulle Han fara och göra vad??????? Öhhh Orkar inte lyssna!
Nå men nu sitte jag här i mitt andra hem och skriver i denna blogg ? varför? För jag har lite att göra :)

Men Men nu ska jag chilla och kanke spela lite på facebook Mitt beroende har Minskat som fan tacka GUD för de slipper man ägna hela sitt liv med SPEL?


// Isabelle

To Day..

 Hej nu är jag och hälsar på Gina,Mattias och Cornelia. Jag har tränat lite på glosorna som jag egentligen skulle göra i onsdags men kunde inte alla så ska göra dom Imorgon. Jag testade träna på glosorna på internet Glosboken.se en Bra sida tycker jag fick in dom snabbare än vanligt (=

Igår var jag och solade Jag såg lite skillnad eller så inbillar jag mig bara. Läste just att om man solar 1 gång i månaden så är det 50% att drabbas av hudcanser Shit!! Det visste inte jag..


Imorgon blir det skola och gym och kanske lite pluggning till Engelska provet jag har på Onsdag Huj var jobbigt.Det passar ganska bra att jag skrev om miljön Nu är jag värsta miljöförstöraren men jag menade ju att man kan tänka på miljön minst 10 grr PER DAG , Det ska jag iallfall försöka!


Miljön...

 

Igår innan jag skulle sova låg jag och funderade på världen. Jag började fundera varför är de så här? kommer jorden att gå under om några år? Vad kommer hända?

Var det verkligen så här Gud hade tänkt att vi skulle leva? Födas och ha en massa leksaker som kan prata och röra på sig? Som sedan bara slängs på en soptipp och gör våran miljö dålig? Att vi människor ska förstöra någonting han har gjort? ( om de nu är han ;) )

Mat som vi köper för mycket av som blir gammalt som vi bara slänger? Vi vill se bra ut för att attrahera män. Då behöver vi smink, kläder,smycken och ibland till och med operationer. De blir också gammalt och vi vill ha nytt! Vi vill ha de fint i våra hem som tillslut också blir omodernt. Vi tränar för att vi har ätit för mycket och blir svettiga och behöver tvätta oss offtare än vad vi egentligen behöver? Kläderna behöver också tvättas offtare?
Tänker du någonsin på hur det var förr? då fick man sin mortion medan man jagade mat? man behövde inte vara snygg från topp till tå hemmen var inte fina  man luktade äckligt i ett halv år.
Men tyvärr har tiden gått framåt och Dom Smarta människorna uppfann Helt otroliga saker. Om Gud nu finns och skulle komma på besök skulle han nog inte bli så glad? han skulle nog inte förstå varför vi har så mycket saker bland oss?  Och desstu mer som används desstu mer förstörs miljön!

De vi kanske inte täkner på är att allt som ingår i våran vardag förstör miljön?
Istället för att ta bilen till ett tränings pass kanske man kan träna hemma? jag menar det finns ju vägar överallt.
Istället för att köpa kläder kan man göra om sina gammla?
Istället för att äta så mycket som man ändra tränar bort kan man ju minska på maten och godiset.
Man kan ju unna sig nån gång men börja tänk lite på de Vi håller på att förstöra.
Är de tacken för att vi får leva och gå i skolan och få mat på bordet?


Tjena!
Hej Alla glada nu sitter just nu och fixar bloggen eller försöker, jag ska fan i mig lära mig! har nu hållt på i undefär 2-3 timmar fast med pauser.  Får se var som händer idag har inga planer.... Jag skulle vela hitta på någonting! Men jag med min dågliga fantasi? blir nog ingenting!Regler för att vara man

 • Ring aldrig.
 • Säg inte till en kvinna att du inte tycker om henne. Det är roligare att låta henne komma på det själv.
 • Ljug.
 • Kom ihåg: Du är man. Det är aldrig ditt fel.
 • Ljug.
 • Kvinnor tycker om när du ignorerar dem. Det rycker upp dom.
 • Säg att du ska ringa. Gå sedan tillbaka till första regeln.
 • Ljug.
 • Förneka allt. Allt.
 • Nej betyder ja.
 • Ja betyder nej.
 • Om någon frågar, har du haft sex på alla möjliga ställen i alla möjliga ställningar.
 • Känslor? Vilka känslor?
 • Säg detta till din flickvän innan ni har sex: "Var inte orolig. Får du inte orgasm blir du ju inte gravid."
 • Ljug.
 • Behandla din flickvän som luft. Be och smickra tills du får tillbaka henne. Upprepa processen.
 • Ljug.
 • Be ALLTID om förlåtelse. Mena det ALDRIG.
 • Om frågan börjar med "varför" ska du svara "jag vet inte". 
 • LJUG. • Hello!

  Just nu sitter jag här i mitt andra hem med Cornelia i famnen. Jag ska vara barnvakt ett litet tag. Böt just en stinkbomb till bjöja!

  Jag har även varit i skolan, Det var jag, Taru och Satu som skulle hålla idagens gympalektion. Vi hade planerat lektionen igår. Vi skulle leka olika lekar... Det var faktist skit kul, fast alla lekar hade vi inte planerat att utföra. Det saknades saker till vissa lekar så vi fick hitta på andra vars det fanns saker till. Vi slutade lektionen med ett innebanndy pass! Efter våran Roliga Gympalektion vandrade jag och Taru till gymmet och trändade!  Nu är man på väg in i livet! Jag äter inte godis under veckorna och tränar 3 gånger i veckan de är helt okej för min del tycker jag!

  Men Tja!

  Gårdagen gick bra fast det blev lite stress med gymmandet. Jag gjorde inte så mycker mer. Var i skolan och var med Henrik.
  Vad ska man hitta på idag då? hmm.. kanske plugga in 25 glosor i min trånga hjärna ??? tvätta en tvätt? läsa lite i engelskaboken som jag inte har öppna på 3 måndader?  städa mitt rum skulle också vara en jävligt bra ide!
  VIKTIGAST ÄR IALLFALL GLOSORNA!  Jag borde också ta och tjärna lite pengar, igår fick jag höra att jag var blek också av min kära far de var inte så roligt! Så nu ska jag spara pengar och sola!
  Hemma hos Gina..

  Idag har jag inte gjort så mycket varit hemma nästan hela dagen. Jag och Henrik har lega i sängen heladagen ända tills det var middag fast vi gick ju upp i mellan och åt frukost men annars har vi bara lega och kolla på mina älskade barnprogram och för en gångs skull bara tagit de lungt.
  Nu sitter jag hos Gina kom just från en skön promenad runt marielund. I morgon bilr det lite stressigt för jag och taru ska gymma under ett hål vi har i schemat. Fast jag har ju tyvärr inte likadant hål som Taru har. Men jag ska försöka fixa de på något sätt!
  I Helg har jag ätit godis som fan en dålig vana! Nu blir det stopp MED DET!


  Jag och Erre

   Kom på en rolig miss jag gjorde i går när jag och Erre skulle gå till gymet. Vi går där vid Gamla Ica Maxi.
   
  Jag kollar på en skylt och börjar små skratta : hehe Erre ännu att dom skriver tonåringsrökning förbjuden!  Dom verkar ju veta vars tonåringarna tjuvröker Haha!
  Erre ba : De står tomgångsköring förbjuden.
  - Opps då började jag skratta hahah de var de bästa från i går nog för att de bara varade ett liten tag men de var kul.
  Om man har svårt att stava och läsa, de kallas för ett svårt ord? som jag inte kan stava till haha! men om jag ska gå till doktorn hur ska de då gå till om jag inte ens kan stava till min sjukdom?   / Isabelle


  Sitter åter igen i mitt andra hem!

  Ja nu sitter jag här hos Gina igen. Jag kollar på tv och funderar på varför de är så snyggt med stora bröst? vem är det som har kommit på att dom ska vara stora? varför är det så snyggt? Bröst är inte tillför att vara snygga? enligt gud? men enligt alla Killar ska dom vara stora och snygga?  Inte enligt alla killar men typ.

  Vad ställer Ni för krav på oss tjejer? Jag tycker att det är snyggt och önskar att mina vore större! men jag hade inte brytt mig om hur tuttarna såg ut om inte Alla skulle prata om bröst helatiden.   Och i varenda tidning och flim ska de vara med en super snygg kvinna men vars är alla  snygga killar? Killar behöver inte oroa sig alls...
  Vad ska de bli av men världen?


  nånå :) Nu ska jag chilla sen vetttte Kolla Rena Rama Rolf Iallfall köpte 2 nya Filmer i går Så jävla bra
  Hej hej hallå!

  Nu sitter jag hos Erre. Vi har just måla naglarna, jag har sminkat mig.  

    I går gjorde jag ett expriment med mina nya nagelpänna och gelen från nagelförlägningarna. allt var så fint de första timmen. men när jag kollade på mina naglar efter ett tag såg jag var som hade inträffat dom hade spruckit!!!!! satt och bet bort gelen Det var gott !
  Idag har jag inga planer :/  Ska iallfall äta middag! Kanske se någon film! :D


  God natt

  Idag har det varit en helt okej dag. Har inte haft jobbig skoldag utan har bara haft 3 lektioner, sen for jag till Erre och drack en kopp kaffe. Henrik kom och hämtade och jag hann äntligen tvätta 2 st 2 timmars tvätt! hohh nu har jag iallfall kläder. for på ett besök hos Gina också fast ett jävligt snabbt ett ;)

  Jag är på bra humör jag vet inte varför kanske för att jag har fått vara med henrik idag. nog för att vi är med varandra varie dag men idag hade  vi det mysigt, de har vi inte haft på så där 1 månad känns det som.
  Men nu ska jag förhoppningsvis fortsätta mysa

  i morgon 1 lektion sen gymm med Erre!!! :D wooohoooo!


  Godnatt / Isabelle


  Hej hej hallo

  I går var jag och gymmade det var jobbigt men bra för kroppen!
  Jag känner verkligen att jag har gymmat har träningsverk i hela kroppen. Äntligen har jag börjat får se hur länge man orkar!

  Idag har jag inte gjort så mkt varit i skolan och väntat på alla lektioner som vanligt!
   Efter skolan for jag till Erre och umgicks med henne. Vi drack kaffe och snackade blajja! 


  Har ingen skrivarlust idag!


  Tjena alla nördar!

  Idag har jag inte gjort så mkt varit i skolan och tagit de lungt. Det var en lugn måndag! hade ingen svenska och målade lite på mitt lejon! Och så klart Engelska! jag suger verkligen på engelska. kan inte förstå varför jag är så dålig på de ämnet! men ska försöka!  Nu sitter jag i datasalen och väntar på att jenna ska sluta så ska Jag, Taru och Jenna fara och träna Hoohh!! har ingen lust men de är hemligt. Jag som var så peppad för nån dag sedan och nu är peppen gone!


  Vi hörs / Isabelle


  Magen känner sig konstig!

  Nu har jag börja tänka på skolan.... Gud vad jobbigt det känns kommer inte få sova, har en massa att göra under dagarna. Sen kom jag på att Jag och Erre har kvar svenskan som vi aldirg gjode klart  före jullovet!
  Och mitt lejon som jag målar på bilden det känns jobbigt, Jag vill ju börja på nå nytt!
  Och engelska boken den skulle också vara klar men det är den inte.  Jag var till Ica där köpte jag nya avsnitt av Rena Rama Rolf som jag ska nöta ikväll om man nu kommer hem innan 12 på kvällen!


  God dag ...

  Idag har jag fått sova. Det var så skönt att bara ta de lugnt på morgonen. Vi år frukost till sammans och kollade lite på tv. sedan skulle H ut och fixa som vanligt.

  Nu sitter jag här hos Gina och Mattias (mitt andra hem som de säger) har just druckit en kopp kaffe. Snart bär de av till ica ska se om jag hittar nå kul? Iss0?????? du har inga pengar???? men de går alltid och fixa.

  Tog bort nagelförlägningarna det var kul och bita av dom. NEver again! ska nog använda gelen så mina egna blir starka och inte går av!


  Imorgon är de träning som gäller
  !!!! och skola :(                                         

        

  Nagelförlägning.... aldrig mer...

  Japp nu har jag prövat på nagelförlägning och det gick inte så bra. mina naglar ser ut som kalle anka fötter!! kanske för att jag inte orkade hålla på med naglarna i flera timmar.

  Nåja de var sista gången ska nu lägga till lite frans manikyr och sedan piffa upp med nagellack så det ser lite verkligare ut!!!
  hojja ska nog härdan efter köpa lösnaglar! hade fått 3 pack för detta pris! Lite miss nöjd.
  Allt verkar gå åt skogen nu innan skolan börjar....
  först håret nu naglarna. 

  Har inte ens hunni  tvätta :/ så kommer nog att gå naken till skolan :( Fast det är ju ännu en dag kvar!


  Nu ska jag bara vänta på att Henrik kommer så vi kan åka HEM och Äta tårta!


  God dag....

  Jag vaknade av att hemtelefonen ringer.. Mamma svarar HEJ! MEN TACK SKA DU HA...

  Vadå tack? tänker jag hm? Det kanske är idag hon fyller år? Och så var de Iss0 hänger inte alls med här i världen har ju inte ens köpt någonting.  Nå får se om man far förbi ica och köper choklad.

  Nu sitter jag hos Gina och Mattias. Ska snart dricka kaffe.
  Idag hade jag tänkt förlänga naglarna men de får man ju se om man orkar Det sägs ju att det ska ta flera timmar och göra. MEN VI FÅR SE. Jag måste ju använda det var jag har köpt.
  Igår färgade jag håret köpte en ny blond hårfärg som jag inte brukar använda. Resultatet blev vitt! och så färgade jag under håret mörkbrunt (ser ut  som svart) så det skiftar mot de blonda och då ser de grått ut. Iss0 har blivit gammal =/  opsss... har visst inte ladda upp mig på flera år;)

  Jag kan berätta att det inte har hänt nå kul under de åren som har gått sen jag skrev sist ;)
  kanske lite förändringar i livsstilen men inget annat.
  Mitt nyårslöfte var kanske att börja blogga? får se hur de går.
   Annars var de att börja gymma när skolan börjar och de är snart.

  I julklapp fick jag smink, parfym, ett "träd" eller kanske heter de grenar (dom lyser iallafall). och pengar givetvis. Pengarna är SLUT vet inte ens vad jag har gjort med dom? Köpt kläder och skit. Jag köper alltid onördiga saker tex som nagel saker för 535kr? vad ska jag med de till jag bryr mig inte ens om mina naglar speciellt mkt.
  nå jag köpte iallafall en nagel penna som man gör fransk manikyr med, nagelförlägningar, lösnaglar.


  Saknar Det Redan :'(

  Nu är även löshåret borttaget =/ Det tog ett tag innan håret gick bort. Fick slita med polygrip och smörja med babyolja. Nu när jag har fettigt hår borde jag passa på att färga håret! Nåja skönt att få kamma håret utan problem. Men jag känner mig ful med mitt riktiga hår det är så kort. Funderar på att klippa de ännu kortare för de har blivit så slitet. Men de vette fan får se.
  Kanske så här kort?  Fast de är ju mycket snyggare och sexigare med lång hår! (kanske inte så långt som på bilden) Men i så fall låter jag mitt riktiga hår växa! Aldrig mer hårförlägning! (inte på ett tag iallfall (A) )


  RSS 2.0