Miljön...

 









Igår innan jag skulle sova låg jag och funderade på världen. Jag började fundera varför är de så här? kommer jorden att gå under om några år? Vad kommer hända?

Var det verkligen så här Gud hade tänkt att vi skulle leva? Födas och ha en massa leksaker som kan prata och röra på sig? Som sedan bara slängs på en soptipp och gör våran miljö dålig? Att vi människor ska förstöra någonting han har gjort? ( om de nu är han ;) )

Mat som vi köper för mycket av som blir gammalt som vi bara slänger? Vi vill se bra ut för att attrahera män. Då behöver vi smink, kläder,smycken och ibland till och med operationer. De blir också gammalt och vi vill ha nytt! Vi vill ha de fint i våra hem som tillslut också blir omodernt. Vi tränar för att vi har ätit för mycket och blir svettiga och behöver tvätta oss offtare än vad vi egentligen behöver? Kläderna behöver också tvättas offtare?
Tänker du någonsin på hur det var förr? då fick man sin mortion medan man jagade mat? man behövde inte vara snygg från topp till tå hemmen var inte fina  man luktade äckligt i ett halv år.
Men tyvärr har tiden gått framåt och Dom Smarta människorna uppfann Helt otroliga saker. Om Gud nu finns och skulle komma på besök skulle han nog inte bli så glad? han skulle nog inte förstå varför vi har så mycket saker bland oss?  Och desstu mer som används desstu mer förstörs miljön!

De vi kanske inte täkner på är att allt som ingår i våran vardag förstör miljön?
Istället för att ta bilen till ett tränings pass kanske man kan träna hemma? jag menar det finns ju vägar överallt.
Istället för att köpa kläder kan man göra om sina gammla?
Istället för att äta så mycket som man ändra tränar bort kan man ju minska på maten och godiset.




Man kan ju unna sig nån gång men börja tänk lite på de Vi håller på att förstöra.
Är de tacken för att vi får leva och gå i skolan och få mat på bordet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0