I hate to be you!


Just det jag vill vara mig själv, jag vill inte vara som alla andra men ändå är jag det.

Det kanske bara är jag som tar åt mig när dina åsikter om hur man ser ut kommer ut från din mun. Varför ska man lyssna på alla andra? varför vågar jag inte bara vara mig själv. När du garvar åt någon? Tar jag åt mig fast du inte ens garvar åt mig. När du säger saker tex Herre Gud jag skulle aldrig kunna gå så där? Tar jag åt mig.. klart alla får ha sina åsikter men varför tar jag åt mig ???   Varför ska du alltid påpeka allt och alla?  Min åsikt är iallfall att alla är fina på sina sätt. Ingen kan vara perfect det har ni ju hört...... men varför varför ska jag ta åt mig?? Du är ingen jävla mode expert.



/Isabelle


Ja då var det alltså fredag...


Just nu sitter jag hos Gina. Jag vet inte vad jag ska göra idag, vad är de som har hänt igentligen? Jag ska inte leva nå jävla 30 års liv! jag är inte ens 18 och börjar redan tänka på min ålder.... kanske någon 18 års kris?  Kan ingen bara hjälpa mig? hjälpa, fatta mina beslut så slipper jag detta! stötta mig..... Jag saknar dig! du var en bra människa...



Nå idag och hela veckan har jag varit på praktiken förutom i går då var jag och gjorde prov. Hade tydligen ett möte men missade det? för Iss0 är så smart som uppfattade att det var den 29 maj och inte 29 april som det var!
Praktiken går bra...  Fast den här veckan har min handledare varit sjuk så har inte alls fått stå i kassan. Tråkigt... men tiden gick ändå snabbt och det är redan fredag.
Om min praktik : Jag praktiserar alltså på RUSTA (om ni inte fattat de ännu), Det är jävligt roligt bästa praktikplatsen hitils. En vanlig dag när min handledare är med ser den ut så här: Vi sopar några koridorer varje dag på morgonen sedan tar vi lite kaffe och sedan bär vi kassorna. Jag får sitta i kassan på morgonen och sedan efter lunch. annars får jag packa upp varor som också är roligt :) Tumme UPP FÖR RUSTA! :D

JA de var allt Goodbye ;)

/ Isabelle


Dagarna bara går och går....


Jaa nu sitter man hos Gina och Mattias i deras nya lägenhet och väntar ensam!!!!   Vet inte vad jag ska göra... Ska nog sitta här vid datan och ta de lilla lugna efter i går. Igår hjälpte jag Gina med flyttningen och i morgon blir det att städa den gammla lägenheten.


Orkar man nå mer? Den frågan ställer jag mig varje dag. Orkar man leva här i Haparanda med samma skithögar? Nee tror inte de jävla FINNAR!  Det är inte meningen att lilla Isabelle ska bo ute på landet? Nej hon ska bo istaden! Jag är jävligt less. Kan ingen bara ge mig 1000 000 kr skulle jag må toppen :) och leva livet.




Snart är de inte länge kvar tills jag fyller 18 (fast är ända några månader men tiden rullar ju snabbt på :/ ) , jag vill inte, snälla kan man inte spola tillbaka tiden 1 år iallfall. Jag vill inte bli vuxen och skaffa körkort. Eller jo körkort men jag vill ha mer tid!  Tid att hinna träna Tid Tid Tid Dyrbara Tid. Varje dag har jag jätte mycket att göra men jag gör inget? är det för att jag är stressad? skiter bara i allt. Ähh jag tar det i morgon och så blir det aldrig av... I nead HELP !




Ha en fortsatt bra kväll :) !


/ Isabelle


HAllo


Ja då har man varit på rusta nästan i en vecka! och det var inte alls som jag trodde :) Det var faktiskt skit kul hade hela tiden någonting att göra och tiden rullade på (:

Idag har jag varit i skolan och inte på Rusta, vi gjorde nationella prov i SvB det gick nog inte så bra...  Nåjaaa.

Nu har jag tyvärr inget att berätta mer än att det är skit kul på Rusta. berättar mer i någon annan dag när jag har ork och tid. Ska nu hjälpa Gina,Matias och Cornelia med flyttningen :)


/ Isabelle


Tja Tja

Ja då har man alltså haft första dagen med praktik. Det var roligt jag hade jätte mycket att göra och tiden bara rann i väg, Skit kul hju!    Jag orkade däremot inte gymma idag efter som att mina fötter värker som fan + att jag har nageltrång och skavsår. Men imorgon ska jag om jag har lust. Är ju inte så van vid att ha hela dagar när man går på tornedalsskolan? där slutar vi ju nämligen tidigt every day. så man är ju helt slut efter en lite längre dag. Och jag har inte ens full dag efter som jag åker buss. Nååja nu vänta in *H* sen käka lite maten! Good Bye!


/ Isabelle

Gud vad man kan ha roligt!















 

Visste du Att?

*Ett papper med fyra hörn kan bara vikas på mitten max sju gånger. Prova själv!

*En människa går i snitt fem varv runt ekvatorn

*1172 hamburgare kan produceras av en ko

*Adolf Hitlers mamma tänkte göra abort men övertalades av sin doktor att inte göra det.

*Samba betyder "gnugga navlarna mot varandra"

*Den exponering man får i ett solarium under 20-30 minuter motsvarar ungefär 4 timmars vistelse på stranden en svensk sommardag när det avser mängden UV-A.

*Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin

*Man nyser i en hastighet av 160km/tim

*21% av alla bilolyckor inträffar för att föraren somnar framför ratten.

*En gris-orgasm vara i 30 minuter.

Iss0 har tråkigt!

 


Hello


Ja  Idag har man varit i skolan på 1 lektion och de var idrott, kommer troligvis få MVG (skryter) i de ämnet, Fast man vet ju aldrig med Tony.....

Nå ja efter de satt jag i fiket och chillade. Och nu är jag barnvakt ska nog sola senare om jag fortfarande har lusten kvar.

Igår var de en dålig dag..... *Privat*   

 

Jag ska vara med i sommarlovsentreprenörer! Och jag känner mig så stressad. Jag vill ha förslag på namn av er,de  få läsare jag har. Jag ska alltså städa,ränsa i rabatter,gå ut med hundar och småhushålls sysslor (allt möjligt). Så nu skulle jag behöva ett namn. Och det bästa för kunden Men de sämsta för mig, jag är billig ;/



Har ännu lite skoluppgifter jag måste göra i vissa ämnen.. Hojja det är bara att börja så man blir klar före sommaren.


Nu börjar praktiken också... Jag vet inte om jag tycker det ska bli roligt eller tråkigt det återstår att se
Jag ska alltså va på





Jasså nu snöar det ute också? skulle det inte bli vår :'(


Heej

Ja nu sitter jag här hos gina med Cornelia i famnen ;) DET ÄR ETT UNDER"! hon somnade i min famn. Hon som har gnällt som en tupp!

nåja idag har jag klr gjort lite i skolan snart praktik och snart sommar.




Imån blir det en jobbig dag, ska ta spruta och på "möte"  

Ska göra klart engelskan nu ha de good bye!


/ Isabelle


Hej hej

Ja idag var det ju en ny dag som vanligt det är det ju varje dag. just nu sitter jag iskolan och väntar som vanligt! varför ska man vänta på att gå iskola när man kan göra de nu?

Igår läste jag ut Engelska boken Ett stort grattis till Isabelle Hon läste 25 kapitel på 1 dag WOW Alltså halva boken! Och ännu på Engelska Jag är ju värt  ett diplom!  Tyvärr så hade jag tydligen haft tid ända till Onsdag att läsa den där boken. nå Bättre att jag blev klar med den!  Sysslade alltså med boken i går.

Dagen då allt blev kaos! Alltså på Lördag. Först stressade jag mig upp ur sängen och gjorde frukost till H (han kan ju inte göra någonting själv) Efter de for vi till stugan och käkade tårta och firade min Faster Eva. Efter de bar de tydligen av till Kemi. H skulle föra nån bil. Och sen ja aaa... vi for till H för att fira hans födelsedag en dag tidigare? Hehe de blev lite krångligt men men två kalas på en dag ;) så de ni.. Mkt tårta för Iss0 som inte kan banta bort för hon har blivit sjuk. Nåja efter H födelsedags kalas for vi med en ambulans ( inte en riktig) Och vet ni vad ??? joo vi fick så klart soppatorsk HERREGud varför sådan otur med H ? v i fick hjälp och kom äntligen till kära Haparanda!


Bla BLa har tråkigt som ni ser. ( skriver ju blogg så har jävligt tråkigt)


Nå idag har jag inga planer ska chilla från gymmet idag har ännu lite hosta men ska köra hårt som fan nån dag i veckan!

/ Isabelle

Host!


De är det enda jag kan säga idag! Fy fan vilken hosta jag har fått :o  Nu idag har jag vaknat klockan 8 av att jag har svårt att andas och att jag hostar. Jobbigt... vet inte vad jag ska göra idag? om jag ska hänga med till H eller om jag ska fira min faster. Nå kanske bara ligger hemma och läser Engelska boken.

Jag är sur och iriterad... Är det så här jag vill leva? jag vill seriöst flytta flytta här i från och slippa alla ett tag iallafall. Borde fan ta Semester blir ju less på alla HPDA bor! I bland är ni faktiskt lite tröga.... Dvs jag med.


Nu sitter jag här vid datan och väntar på att mina plantor ska bli klara på Farm Ville.  Att jag kunde bli beroende av de spelet änn en gång ? shit

Nu frulle framför datan Good Bye kommer säkert inte skriva Idag eller vem vet ;)


Ska kirra en kamera iallfalll till nästa månad ! det får vara månadens löfte!


Tja Tja

Idagens dagens ! Mamma kommer vara jätte sur på mig när jag aldrig städar mitt rum =/ To bad for her? Nåja ska göra det när jag kommer hem om jag orkar!!! Just nu sitter jag i mitt andra hem och är barnvakt!  och ungen älskar skor och väskor Exakt som jag ;) fast hon diggar att äta på dom och jag gillar att bära dom.

Har även läst lite i engelska boken men jag har ju som sagt läst mycket lite då och då, och med mitt minne är det inte lätt att komma ihåg vem som är vem?   SKa iallfall försöka läsa ut den idag ? fast halvla boken är ju kvar så får se... tur att jag har en mamma som hjälper mig!  

I går var jag med Erre typ hela dagen, jag solade medans hon var på lunch! Sen for vi och åkte bil Erre körde och jag chillade som vanligt. Sedan for vi och drack kaffe hos Gina.


Jag märkte en sak i går på mig :'( jag har ju fan puckelrygg, jag måste sluta sitta som en apa och börja puta ut med mina "bröst". Tack Gud för att du får mig att må dåligt! Nu blire att träna rygg som attan, men synd synd att jag har blivit lite sjuk så ska inte gymma föränn på måndag om jag har blivit frisk då.


Nu gosa med gooooooooooosigaste gos ungen HEJS

/ Isabelle


åhh....

Gud vad trött jag är men kan ej sova? .. nåå vad ska man göra en sådan rutten Onsdag?  SNÄLLA SOL KOM FRAM! Just nu sitter jag med en kurrande mage och en kropp som inte orkar röra sig så det blir nog ingen frukos just nu iallfall. 










 Idag ska jag nog se om man ska läsa boken osv osv. borde fan övningsköra dagarna bara går och går snart är de ju fan sommar och då får jag panik!  Jag vill inte fylla 18 ? jag vill inte bli "vuxen" vuxen var jag redan för några år sedan har redan varit de vill nu vara ung resten av åren ;) remember that ;) Så om ni nån gång tänkt att jag är lite barnslig är det för att jag redan har varit vuxen och kommer aldrig bli det för de var det tråkigaste som fanns!!! BLI ALDRIG VUXEN kanske vid 25 ;)







Nu Farma datan är så seg så han skriva ett inlägg här innan ;)


Good bye Synes och höres????


/Isabelle


Tisdag


Men hejsan! kan ju ta och berätta lite om i går! det blev inget gymmande! jag var så lat så tog en promenad med Jenna och Taru, for och satte lite färg på vardagen (solarium för ni som inte fatta), Sen chillade vi bara!

Men idag är det en ny dag! Idag har jag gymmat och farit till min kära syster.

Tyvärr har jag saker som jag borde göra men inte gör!:

* läsa den där Engelskaboken som jag nu har dragits med i så där 7 månader? har bara hälften kvar! Den ska jag börja med i kväll hade jag tänkt!

* Sy in mina kläder!! Om jag bara hade en symaskin som jag förstod mig på! då hade ju allt varit lättare! Ska kanske göra det på Torsdag om jag Orkar ;)

* Stor Städa mitt så kallade rum? Nu ser det ut som en garderob kläder över allt som vanligt och mina möbler dammiga som attan!

*Fixa naglarna DET BLIR IDAG! köpte ju klistermärken som jag ska kleta på mina naglar ;O) Nice!



Ja nu efter påsk har man säkert gått upp 1kg mycket mycket bra. Nu måste jag börja tänka mig för! varför äta godis det är ju inte precis så att man kan dö för godis? så gott är det ju liksom inte!



BTW ska jag kanske ha sommarlovs entreprenörskap? Kul va ?
Nu ska jag chilla och fixa naglarna ha de bra hejs!

/ Isabelle


Hej

Jag har just vaknat och väntar på att H ska vakna tror han gjorde det nu. Nu käka lite frukost sen gym sen får dagen bjuda på exakt vad den vill! jag är öppen för allt!!!!


Lördag


Ja då har man varit på påsk middag och hälsa på i stugan. Det var trevligt och god mat, imorgon blir det och gymma. Smart att äta så mycket godis Iss0!



Idag har jag även varit med Taru och fixat mina naglar det tog så där 1 timma ;) under tiden färgade jag utväxten. Nu ska jag bara spara lite pengar till underhåret som behöver färgas Ungefär 5 cm utväxt om inte mer. Nå ja det var de jag hade att bjuda på en lördag snart hem och se lite film!

/ Isabelle


Isabelle


Här kommer ett in lägg om mig när jag var liten.  När jag var liten ville jag bli frisör jag tyckte det såg roligt ut att hålla på med hår. Men sen när jag blev äldre tänkte jag Men Huj vad äckligt om Kunden kommer in med fettigt hår. Jag vet de låter lite sjukt att mitt drömjobb kunde försvinna av en sådan tanke! tyvärr tänkte jag inte längre än så, Det är ju bara att tvätta håret innan man börjar röra i håret.


Efter de ville jag bli doktor Men tanken varade bara några månader. blev rädd när jag såg program, dom såg så stressade ut när en pasient kom in och skulle operera sig Så NEJ!




Och nu idag? vad vill jag bli? jag tror ingen vet. Alla trivs inte med sina jobb. Men jag tycker för de inte att man ska vara sur i kassan Eller på jobbet! Bara för att man har en dålig dag ska man lämna allt hemma och ta med leendet till jobbet! Det är ungefär de jag lär mig iskolan varje dag!  Jag vill bli någonting vad är det annars för mening att leva? får se i framtiden vad det blir vem vet kanske en städare på samhalls??

/ Isabelle


Torsdag och


Lov igen Nice :) Idag var jag till skolan snabbt och gjorde ett svårt prov, min hjärna fungerade inte som den skulle. Kunde inte konsentrera mig. Nåja de får gå som det gick kan ju inte göra någonting åt de nu.
Nu sitter jag barnvakt. Vet inte vad jag ska göra börjar känna mig lite uttråkad redan för ungen gick och sov.  Vad ska man göra ?? borde fixa mina naglar men har ingen ork tänker bara på provet jag gjorde kommer säkert få IG Åhh är så less kan ingen skicka en bra hjärna till mig?
Så här ska en hjärna fungera !



Fast det här är min just nu!







Nu under lovet ska jag chilla och äta godis. Dessutom vill jag påsk pyssla. Men får se vad som händer igår var jag iallafall och handlade lite kläder fast jag har en skuld jag måste betala men ändå tänker jag bara på mig själv!! dåligt dåligt!! Orkar tyvärr inte skriva nå mer så ha ett bra påsklov alla :) 

Iss0 älskar påsken en massa roliga färger och en mysig kännsla bättre än julen ;)


/ Isabelle


RSS 2.0