Igår och Idag

Ja då är de ju Söndag som vanligt hinner ju inte ens känna av att man har helg innan den är slut! Nå sista veckan nu sen har man LOV!!! fast jag är inte ledig då för jag måste läsa min engelska bok som jag nu har dragits med ända sen vi började skolan? smart Iss0!

Igår var jag hos Erri och firade henne men orkade inte vara där så jag for hade ingen Feeling! efter som jag fick stressa som fan! han just och just sminka mig och äta lite mat sen for jag snabbt på party...... Men jag och H for hem och myste i stället mycket bättre än och lägga på sig extra kalorier ;)




Idag ska jag kämpa med mitt svenska tal som jag ska utföra imorgon. Har tänkt göra det nu i flera dar men du vet jag, jag sparar allt till sist. Hur blir det med körkortet ? kommer jag plugga sista dagen innan provet? man vet aldrig med mig jag är som jag är...


/ Isabelle


LÖRDAG


Ja idag har man då varit ute kan man ju säga! Jag har varit och ¨åkt skoter IDAG OCKSÅ :D Det var kul men ändå jobbigt för jag åkte ju bara och det guppade och guppade jag blev så arg! För när jag just hade landat med ändan på "sadeln" stutsade det igen! jävligt jobbigt! nåja det var mysigt vi grillade och chillade ;)  Roligt att göra någonting man inte gör varje dag. Nu idag blir det att fara till Erri och fira henne men när det vet jag inte??? hopas det inte blir stress som vanligt!!!!!



Nu ska vi snart fara hem till mig och jag ska fixa mig till KALAS !!! Inge dricka för min del vissa är ju inte 18 ännu.Slut

/ Isabelle


Fredag


Ja idag har jag gjort mycket eller mycket och mycket men många roliga saker. På morgonen for jag och Erre till skidspåret och tog en 3 km runda chillade lite och drack varm OBOY jätte mysigt. Efter våran skidtur for jag, Erre och Terran ut på isen och körde skoter eller jag åkte ju bara, fast testade köra en bit det var roligt men guppigt.  Vi kollade på deras stugor det var mysigt.




Nu sitter jag här och ruttnar hos HENRIk  HUJJJ!!!!!  vet inte vad man ska göra justja idag kanske man borde hälsa på kusin S och hennes ??? ---- ???  nåja får se vad dagen har att bjuda orkar inte vara här hela dagen om han tor det! HUJ vill bara skriva hemliga saker här men det ids man ju inte !!!! är så IRITERAD!!!!!!!!  




Ha de bra hejdå

/ Isabelle


Den här veckan!

En Personlig hälsning Till ERRI som idag Fyller 18 GRATTIS GRATTIS ! Många grattis kramat till dig ifrån mig!



Jaa så var det en "ny" vecka nog för att jag skriver först nu när veckan nästan är slut men har inte haft tid och inte ork! Den här veckan har jag hunnit med detta:

* Gymmat 3 ggr (idag tog jag en paus)

* Åkt skridskor

* Badat med satu

* Skrivit klart mitt personilga brev till nationella!

* Gjort nationellt prov i Engelska fick G Jippie!

Det är vad jag har hunnit med. Inte så mycket men alltid någonting! Och imorgon blir det skidor!!! Gud vad KUL! hahahahhaha Jag och Erre ska ha det mysigt med varm OBOY ! och mackor! hihi


Nu ska jag förbereda Svenska talet till nationella Good Bye!

/ Isabelle


Rubrik

Hejsan, igår var det Ginas dag och jag kan ta och berätta lite vad jag gjorde. På morgonen märkte vi någonting som inte var bra mamma väckte oss klockan 6 på morgonen.... Det hade inträffat JÄVLA IDIOTER Feel sorry for H. Vi palllra oss till skolan med tråkiga nyheter. Jag gick på lektion vi hade idrott och den lektionen var helt okej fast tänkte på de som inträffat hela fredagen. Efter idrotten gick jag som alla andra Fredagar och tränade på gymmet. Sedan fick jag skjuts av H till Gina satt i trappuppgånen för hon var ju natuligtvis inte hemma!!! Iss0 börja bli jävligt pissnödig............................ vänta och vänta men hon kom aldrig. Jag börja gå för jag var så piss nödig kollade om Jenna var hemma men nej! Det är ju alltid så att när man verkligen behöver dem finns dom inte. Men iallfall rusade jag till Ica för att gå på Toa märkte även att jag fått stora skavsår. Tänkte att jag även kan kolla på sminkavdelningen ändå när jag är på ica. Joo då ser jag ju Gina ............ Hm Hm! nåja sen prommade vi till Gina och käka tårta...




Krångligt:
först skulle vi tjejer ha taco kväll men nej nej alla hade visst olika planer så det blev lite olika maträtter för alla. Och jag käkade räster från alla Super billigt för mig bra för min Ekonomi tumme upp! Tack.

Nu sitter jag alltså hos Gina hon ska även fira idag fast hos mig så ska hem och äta tårta idag med, tur att jag tränar... ja på Tisdag har jag alltså tränat 2 månader... bara några till så tar man kanske en paus.

BTW: Jag måste bara berätta lite snabbt om Torsdagen. Jag hade så jävla roligt med Jenna och Erre jag skulle inte ha någontin emot att uppleva den dagen igen. Tack för att ni  finns mina roliga troll. Vi kollade alltså på en massa roliga klipp och skrattade ! det är viktigt här i livet om man ska kunna leva !




/Isabelle


Onsdag

Hejsan alla..... Som ni borde veta vid de här laget är jag inte den bästa på att uppdatera! men nu gör jag det.
Den här veckan har jag inte gjort så mycket kännt mig stressad fast jag inte gjort någonting kan bero på att de jag behöver göra är hemma och jag, jag sover ju typ bara hemma det är de enda jag gör. Nå nog om de jaghar iallfall gymmat varje dag med Jenna och de blir nog hela veckan ut nu ska vi fan börja se resultat!!!!!!

Om denna dag!: Jag har kännt mig stressad som jag nu sa men extremt mycket idag. Kan bero på att jag inte pluggade så mycket till omprovet i Engelska. Men det gick ju bra tacka GUd att jag har en snäll lärare! kunde typ inget och skulle ha 16 rätt men hade bara 13 (A) och fick G TACK TACK TACK det är mycket man får tacka för här i världen. Och behövde inte stressa med Boken ska göra den först efter påsklovet det är också en sak att tacka för. Alltså behöver jag inte stressa med skolan iallfall.

Nu sitter jag hos Gina och chillar efter 1 timmas träning skönt men lite tråkigt.


Det var allt för idag syns kanske någon annan dag Samma tid och samma KANAL

/Isabelle


Hallå alla Godingar!


Idag har jag inte gjort så mycket pysslat om H inte för jagvet varför men gav iallfall frukost på sängen åt honom, Orkade inte vänta på att han skulle klä på sig. Sedan for jag till m-lund och tog en promenad i DETTA fina vänder!



Just nu sitter jag här och kollar runt. har just sminkat mig och målat naglarna. Har använt manykyrpennen nu fungerade den jätte bra vet inte varför för förut gick det ju bort ruggi fort och nu sitter det kvar? maby bad days?

Igår var jag med Jenna och chillade ;) Ni ser mitt liv går ut på att Chilla när ska det börja hända någonting? ähh händelserna kommer sen kanske när jag fyller 18 ;).... Jag har funderat på varför det är så "roligt" att fylla 18? man kan köpa cigg och gå på krogen och ta körkort? vad mer? Hamna i fängelset mycket lättare? haha varför skulle man vela fylla 18? nej jag vill inte bli vuxen och betala allt själv!   SÅ tacka för att jag inte fyller tidigt på året iallfall kan njuta av 17 årsåldern ett bra tag till.    Nu ska jag vänta på att klockan ska slå 18.00 så ska vi fara hem till mig och käka MAT nammi.....

Justja! Den här veckan har jag ätit pizza  3 grr? fattar ni ? och det är ännu sportlov... Och all min träning känns som ingen efekt!  nåja tar i gen allt nästa vecka! 1 pizza har 2000 kalorier i sig och jag har käka 3 alltså 6000 kalorier extra och inte nog med det jag käkade 2 pizzor på en dag! HERRE GUD ;) skojja...




Hejdå
/Isabelle


God dagens!


Ja då har jag vaknat och tvättat en tvätt. Nu sitter jag hos gina och chillar. I går var jag och solade sedan for jag och Taru och Gymmade. Efter gymmet umgicks jag med henne och sedan bar det av till Ica maxi för att träffa Jenna+ köpa lite Godis (lite) ;);) ..... JAg följde med Jenna hem till henne vi snackade och kollade på tv det var mysigt att träffa vännerna (synd bara inte alla)


Men IDAG Ska jag försöka plugga lite och läsa i Böckerna efter som jag inte hittar någonting på internet!


Good Bye !

/ Isabelle


Luleå

Ja då har man varit i Luleå och handlat lite kläder tack mammsen!

Jag köpte en skjorta,2 leggins,midjebälte, smycke,klämmor det var de? Hojjjaaa det är alltid så skönt att komma hem efter en "lång" resa ;) har kanske köpt ngt annat som jag inte kommer i håg... Just Ja en Överaskning till H fast det får han först till påsk.  
Jag och Gina tog även en Kaffe med Madde och Ansa det känndes som förr när vi brukade umgås. Roligt att träffa folk som man inte umgås med i vardagen.


Nu har Taru ring nästan every dag om inte every dag om jag ska komma och gymma med henne ;P kanske gör det imorgon om hon nu ska. Det behöver jag verkligen nu för jag käkade lunch/middag med mamma,Jenny och Gina. Och jag åt förstårs pizza Jävla MÄNKI.... nåå nu ska jag bara chilla, har ganska ont i fötterna + mina träningsverksarmar!




Imorgon Gymmmmmmmmaaa ! Jippie ....

/ Isabelle


AJ AJ AJ AJ AJ

Jaaa nu har jag träningsvärk i armen fy fan vad det gör ONT! känner mig helt handikappad. Har såååå ONT vill bara sova.

I morgon ska jag fara till luleå med min kära familj (utom pappa då) Hoppas jag hittar fina kläder som jag kommer använda!!!!!    
Idag hittade jag lite mer kläder här hos gina (som jag igentligen skulle sälja på Tossi sen i sommar) Men jag tänkte att dom var ju fina så jag behåller dem ;) hehehehehhe Fast vissa av kläderna ska till Tossi.


Satt här för ett tag sen och försökte hitta lite information om böckerna jag ska läsa (fuska lite) men tyvärr förstår jag inte frågorna som jag fått så de hjälpte ju inte så mycket! så måste alltså fråga läraren först innan jag börjar mitt FUSKANDE MOHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!


OM IDAG: Jag vaknade klockan 8 for till standen och solade lite :) sedan for jag och tränade lite till och sedan promenerade jag till M-lund... alltså de jag har gjort nu hela veckan!


(skulle bara berätta att jag lever och har skit ont i Armen)

/Isabelle


Hej

Nu sitter jag hos Gina efter en rätt så härlig dag. Jag steg upp klockan 8 for och gymmade vid 10 och promenerade till M-lund. Solen lyste på mig och jag kännde  mig Glad :)

när jag kom till Gina skulle jag passa C och inte nog med de kom det 2 pojkar på besök så jag kännde mig som en dagmamma ;) Dom prata så mycket och nu har dom farit. Men det var roligt att få tiden att rusa iväg lite snabbare. 





 Jaaaaa jag borde ju läsa böckerna ? men jag orkar inte dom är så joibbiga!    Jag säger bara det man ska inte spara på läxor då blir dom aldrig gjorda.

Hm hm nu funderar jag på om jag ska spela lite SIMS :D  sitter och kollar lite smått på sweet 16 kan inte förstå att man är så bortskämd eller nog för att jag skulle vela vara det men man behöver ju inte överdriva det är en kille som inte kan köra en begagnadbil herrre GUD!    men men Nu fa hejs!




/ Isabelle


Söndag


Ja det är alltså redan söndag och jag har inte gjort någonting under helgen som jag kan skryta över. Har bara tagit det lugnt varit hos Gina, kollat på en del filmer. Nu Idag vaknade jag klockan 8 för jag skulle fara och gymma visst är jag duktig? Efter gymmet gick jag och solade. Det var skönt nu är jag lite finare i morgon bilr det gymma igen. Nu när vi har LOV ska jag nog fara till Luleå om jag har en snäll mamma, hoppas jag får mycket pengar fast jag kan ju alltid drömma ;)





Vi ska få låna luftslottet som sprängdes    ser framemot att kolla på den idag kollade den nya beck igår den var helt okej men nu ska jag chilla lite till sen ska jag hem med H och CHILLa ÄNNU MER Chillva ?;)


GOod Bye My lovers!


Fredag och LOV!

Ja då är det Fredan igen och vi får lov tack Gud jag dör ju snart av stress!

Jag lever stressigt för att jag inte hängde med i småskolan..... det är mitt eller lärarens fel. Hade man bara gjort allt i min takt hade allt varit bra Idag. Det är alltså Engelskan jag pratar om. Fattar ingenting. försöker lära mig men man kan ju inte lära sig på HÖGNIVÅ.... Men jag försöker det är de viktigaste. Jag fick ett till IG. Jag kommer ju inte klara nationella proven det är ju en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse:'(


SKit samma nu under lovet ska jag ta de lungt och läsa 2 böcker en svenska bok och en engelska och dessutom träna till Engelska provet som jag ska göra om. Nå då har jag iallfall gjort upp mitt LOV. Det handlar ju bara om skola. SKYLL MIG SJÄLV! jag är sur.

Nu sitter jag hos Gina och passa en Konstig unge hojja jag fattar inte hur barn kan vara så roliga.
Har gymmat och varit på idrott och även promenerat tilll m-lund= bort med pizzan jag käkade. Alltså +-0 Yeee alltså hela dagen helt i "onördan" bara för en äcklig pizza. HAHA visst är jag rolig Men goooooood Bye!


BTW Jag saknar att krama Jenna <3




Och jag SAKNAR MITT LÅNGA HÅR





Och Saknar att vara Busig.... Och min Fd kropp :/




Iss0 börjar få tvångstankar!



Jaa så börjar jag få tvångstankar???? Vet ni hur jag tänker? Det är ganska sjukt för jag har tvångstankar om MILJÖN? är inte det lite sjukt? Det tycker iallafall jag. Nu undrar ni kanske Vadå om miljön ? hur kan man ha de ? men då ska jag förklara Tex :
när jag ska skölja av en tallrik tänker jag Herregud tänk så mycket vatten som går till spillo bara för att jag ska skölja av talriken.
 Eller när jag går ute så ser jag skräp på marken då tänker jag hmm ? måste jag plocka upp det eller är det Någon annan som kommer göra det?
När jag väntar på att vattent ska bli kallt/varmt.
Hur mycket toa papper jag använder
Ta inte för mycket mat nu isso annars slänger du bara det och de kunde afrika barnen ha tyckt om.
tvätta dig inte för länge mycket vatten går.
Försök använda topsen lite längre.
sortera allt som går... de betyder inget IDS inte rota i min soptunna för H kastar vad som helst.

Tankar som kommer upp : är det bara jag som tänker på miljön på detta sätt?

Jag hatar miljön för den får mig TOKIG! det går inte 1 dag utan att jag tänker på miljön HELP!





Tänker du på miljön?


RSS 2.0