Godmorgon!

Ja då sitter man här med Cornelia och är trött som fan.. skulle kunna sova i några år känns det som... ska snart börja sminka mig .. ska till Rusta sen senare...

Jag skulle bara vela tacka *Mina tjejer* för en Underbar dag!

Nu är det så att jag skrev om den där korv människan här i mitt inlägg men tydligen vill inte GUD Att jag ska skirva om det efter som det blir fel hela tiden och jag bara skriver om och om. och allt bara försvinner!!!






Men ni vet vad vi pratar om GIRLS!


/ Isabelle


Heeeeej!


Allt ska gå åt Skogen idag!!!! Ungen bara gråter och gnäller det enda som hjälper är att stoppa munnen full med banan! då blir hon tyst! Hon är säkert trött men tyvärr kan jag inte gå ut och gå efter som jag bara sitter i handuk..... Håller på att färga håret! det kommer också gå åt skogen... säger bara VÄnta bara .... Snart får ni se mig i brunt hår efter som det blev gula nyanser!! håret har säkert gått av också TAck TAck GUUUD för att du alltid står på min sida  vid sådana situationer!


/ Isabelle


Brunt eller Blont?


Ja det är dagens stora fråga? Inte för att jag ska färga idag men....

Jag undrar om man orkar vara den blonda fjortisen nå mer? eller om man någonsin ska mogna?

Orkar inte ha blont men vill ändå ha blont... sedan om jag färgar det brunt kommer det att ta år och dar att färga

 tillbaka om jag skulle bli miss nöjd...

Men jag ska tänka på saken innan... Det känns lika seriöst som med Tatueringar Man måste vara

säker innan man gör sitt val...





Min nya idol är alltså Angelina Jolie Hon är så himla fin!



Älskar hennes blick!






Jag tror det kan vara därför jag också vill färga håret... Hm Hm Vi får se...

/ Isabelle


Hej *Hej

Jag skrattar varje gång jag ska skriva här på bloggen... som ni kanske vet gjorde jag denna blogg för ett ganska bra tag sedan men har dock inte skrivit på så där 2-3 år. Jag skrattar åt lösenordet hur fan kom jag på de? Jag måste nog varit så kär i de små djuren!!!

Nå den här veckan har varit som alla andra.... Rusta går fortfarande bra... tiden har börja gå lite lite sörligare.... Det är lite trist... Men inte så jätte länge kvar iallfall. 



Den här veckan har jag:
Gymmat 5 dagar
Gått 4 tullar 1 dag?
Promenera till marielund 3 dagar iallfall?
DET VAR TRÄNINGEN... nu kommer det vanliga...:
Jag har varit på rusta och stått i kassan och blivit iriterad på kunder!
Varit med H??? .....
Börjat längta till 18 års dag? tänk jag som inte ville men nu vill jag ;) så de kan gå....
Ätit god mat.
Tagit fram mopeden ska nog börja köra med den så man får ersättning för de också...
Har sparat i hop 567 kr? kanske mer?  No
Skaffat lite jobb.....
JJAAAPP det var allt denna vecka får se vad som kommer nästa vecka... Det är inte så lätt att sammanfatta allt man gör efter som jag gör ganska mkt men ändå ingenting..... HAHa ;)


/ Isabelle


Men HEJ!


Ja då sitter man här framför datan igen... Idag har jag inte gjort så mycket bara varit hemma och väntat på att Henrik skulle vakna och det gjorde han ju till slut. Serverade frukost på sängen som jag har börjar göra varje dag han vaknar upp med mig.

Nå iallfall efter det bar det av till stan. Åkte runt runt runt.. tvättade hans bil (skti kul ... not) Sen köra runt runt runt runt... Ni ser mitt liv är välldigt intressant. Nu sitter jag här hos Gina och börjar bli trött.



Har ännu inte skaffa en kamera tur det,då har jag ännu lite tid på mig att träna ;) haha .
Och tro inte jag kommer köpa en kamera för har annat att tänka på... (alltså vad jag ska köpa för mina pengar)

Konstigt, jag saknar nästan rusta, det är så roligt där så skulle kunna jobba där heltid...  Funderade igår om jag skulle fara dit i stället för att vara ledig, men då kom jag på att det kan vara viktigt för Iss0 att övningsköra så hon får det förbaskade körkortet nångång!


Det var allt för idag jag tackar så mycket för mig HEJ!

/ Isabelle


Jaaahapp

Ja då sitter man här ensam och funderar över livet... varför är jag så rädd för blixter och dunder? 

Då har jag just satti på kaffe och väntar på att de ska bli klart. Kanske blir jag lite lungnare utav de.

Idag har jag hunnit med en massa för jag har varit ledig :) som ni också kanske har?

Nå jag har iallafall städat hela mitt rum (typ). Efter det bar det av till stan jag for och gymmade medans mamma och Jenny handlade. Efter de for vi och övningskörde Och tack Erre för att jag fick låna din skylt.
Jenny hade aldrig åkt med mig tidigare så det blev en liten upplevelse för henne ;) MEn tacka för att mamma inte är så arg, fast jag kör som jag kör ;) säger bara SE upp för mig när jag har körkort om jag nu får de nån gång (A).
Efter det for vi hem och Grilla lite mat Götti Götti (=
OCH NU sitter jag barnvakt helt ensam.. har ont i huvudet PGA den dåliga luften nu kom iallfall H och ger mig sällskap tack!



Hejdå

/ Isabelle


Hej Hej


Jaa det var ju ett bra tag sedan jag skrev... det kan bero på att jag inte har haft någon motivation till att skriva... Jag jobbar på, på Rusta det går skit bra. Nu håller jag även på att försöka marknadsföra mig ( med ftg) håller nu på att designa bladen som jag kommer lägga upp senare.

Idag har jag varit i stugan och hälsat  på Eva och Pekka och så klart Farmor, Hon tyckte jag såg fattig ut med mina håliga byxor... Det kanske jag är också...

Nåja jag har nu börja spara pengar. Man ska spara pengar har jag kommit på nu. Idag ser jag ingenting som är  viktigt att köpa... Klart att jag vill ha en massa saker men ingenting av de jag vill ha MÅSTE jag HA! så därför väljer jag att spara mina pengar, får se hur länge det tar innan jag blir den gammle iss0 som vill ha allt fast hon redan har allt.  Jag ska gå med mina gammla kläder och ruttna bort och sedan när jag är "rik" då kan jag kanske tänka på saken. Om inte mamma ger lite pengar annars kommer jag gå i mina gammla kläder länge så länge att du kommer skämmas när du är med mig.  Nej men som sagt vi får se hur sparandet går. Jag ska försöka göra allt för att spara nästan alla pengar som kommer in!  


HA de bra Hejs !!!

/ Isabelle


Jag behöver PENGAR!

TILL :

                              

            


Barbie!


När jag var liten var jag bra på att leka med barbie! När jag var på dagis såg jag alltid någon mamma som skulle hämta sin unge.. Då tänkte jag alltid att henne ska jag leka när jag kommer hem. Hon hade alltid högklackade skor och såg ut som en barbie.  Sen när jag kom hem lekte jag att min barbie var Mamman.. Jag vet låter lite roligt, men det var det också....


Jag slutade leka med barbie när jag var 11 / 12 då insåg jag att jag var för stor för sådant. En dag när jag skulle leka med barbie visste jag liksom inte hur man gjorde nå mer.... Det var sista gången jag försökte leka... jag insåg att jag hade blivit stor... Istället satte jag mig framför tv:n och såg ett dåligt program.
Varför blir man tråkigare desstu äldre man blir???? 



Det jag vill säga är att jag alltid vela se ut som en barbie tills idag för märker att det aldrig kommer att hända... Den som uppfann barbie var inte smart.... kunde ha gjort dom lite fetare. SURT



/ Isabelle


Jasså?

var det valborg i går? det visste jag inte... Nej skoja men jag firade den tyvärr inte... jag satt bara här hos Gina och ruttna men sparar årets valborg till nästa år då blir det PARTY (tror jag) Och då måste jag ju parta för årets valborg så blir det EXTREMT PARTY!

Nåja idag ska jag hem och äta mat det blir taco namiii! Nu håller jag på att fundera hur min reklam ska se ut....... alltså till mitt "FTG".

Gjorde just den sista läxan till skolan och de handlade om idrott.

Varför ÄR Killar så tröga? vad är det med dom? när man blir tillsammans med dom visar dom bara den goda sidan och nu efter ett tag blir dagarna bara värre och värre mitt tipps till er skaffa aldrig en pojkvän livet går ut på att ha kul efter som man bara lever en gång! Så skippa killarna dom kan inte ens ge Kärleken ni behöver utav dom.. förutom 1 Av 1 000 000 killar dom är väl ok men resten kan dra åt helvete!




RSS 2.0